Fuat Köse CHP Giresun Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis, İl Genel Meclis üyeliği başvuruları devam ediyor. Bu kapsamda halen Giresun Belediye Meclis Üyesi, Giresun Sanayispor Bayan Futbol Takımı Kulüp Başkanı, İş İnsanı Fuat Köse Belediye Başkan Aday Adayı oldu. CHP’de yerel seçimler öncesi belediye başkanlığı, il genel meclisi ve belediye meclisi için aday adaylık başvuruları...

Fuat Köse CHP Giresun Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis, İl Genel Meclis üyeliği başvuruları devam ediyor.

Bu kapsamda halen Giresun Belediye Meclis Üyesi, Giresun Sanayispor Bayan Futbol Takımı Kulüp Başkanı, İş İnsanı Fuat Köse Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

CHP’de yerel seçimler öncesi belediye başkanlığı, il genel meclisi ve belediye meclisi için aday adaylık başvuruları devam ediyor.

Giresun belediye Başkanlığı için iş insanı Fuat Köse’de aday adaylığını resmen açıkladı. Köse, CHP İl binasında düzenlediği ve kalabalık bir partili topluluğunun katıldığı aday adaylığı açıklamasında oldukça iddialı konuştu. Köse” 31 Mart’ta Giresun Belediyesini yeniden alacağız” dedi.

Fuat Köse düzenlediği aday adaylığı açıklaması töreni sırasında parti içindeki kırgınlıkları da ortadan kaldıracağı sözünü verdi.

Fuat Köse CHP Giresun Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.